U HALI “PINKI” ODRŽANA “POLICIJADA”

Gradske vesti

Akcija „Sport u policiji” u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i  Sportskog saveza Srbije održana je u hali “Pinki” u Sremskoj Mitrovici. 

Ova takmičenja odvijaju se na nivou Sremskog okruga, odnosno Policijske uprave Sremske Mitrovice. 

Sportski savez Grada Sremska Mitrovica uzeo je učešće u organizaciji ovog sportskog događaja, a prema rečima Nemanje Crnića, generalnog sekretara sportskog Saveza, u pitanju su  igre za policiju na teritoriji cele Republike Srbije, a jedno od mesta dešavanja je upravo Policijska uprava Sremska Mitrovica. 

“Dakle policajci sa teritorije Sremskog okruga danas će  ukrstiti koplja u četiri sporta u objektima za sport u Sremskoj Mitrovici. Na Atletskom stadionu održava se takmičenje u atletici, ovde u Poslovno sportskom centru „Pinki” basket i fudbal. U fudbalu, kao najmasovnijem sportu imamo šest ekipa, šest policijskih stanica sa teritorije Sremskog okruga i danas ćemo dobiti putnika na regionalno takmičenje, Prvenstvo Vojvodine koje se održati u Subotici”, rekao je Crnić i poželeo svim učesnicima dobro zdravlje i dobro druženje. 

Podsećamo da je na prošlogodišnjem takmičenju ekipa iz Sremske Mitrovice bila  prvak Sremskog okruga i prvak Vojvodine i učestvovala je na završnom takmičenju Policijade Srbije.
Policijska uprava Sremska Mitrovica i Sportski savez Grada domaćini su ovog takmičenja drugu godinu zaredom, a akciju je podržala i Gradska uprava za  kulturu i sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *