DELEGACIJA KOSOVA I METOHIJE POSETILA SREMSKU MITROVICU

Gradske vesti

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović i sekretar Skupštine grada Miloš Mišković upriličili su prijem delegacije Privremenog organa Skupštine grada Prištine. Delagaciju Kosova i Metohije činili su predsednik Privremenog organa grada Prištine Novak Živić, član Privremenog organa grada Prištine Marko Arsić, predsednik Skupštine opštine Gračanica Milan Dimitrijević, zamenik predsednika Skupštine opštine Gračanica Dejan Jorgić i predstavnik Centra za kulturu, omladinu i sport opštine Gračanica Goran Jorgić.

Takođe, Sremsku Mitrovicu su posetila i tri učenika Srednje muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Gračanice, uzevši učešće na 8. festivalu pijanizma.

Poseta je bila prilika za dogovor oko produbljivanje saradnje Grada Sremska Mitrovica sa srpskim mestima iz južne srpske pokrajine, posebno u oblasti kulture i folklornog stvaralaštva. Gosti su uputili poziv domaćinu za posetu na Vidovdan, što će Mitrovčani iskoristiti za još jednu humanitarnu misiju.

Nakon prijema u Gradskoj kući domaćini i gosti su u zajedničkoj šetnji posetili Turistički info centar, Gradski trg i igralište Partizan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *