RASPISAN JAVNI POZIV ZA PRIVREDNE SUBJEKTE KOJI SE BAVE UGRADNJOM SOLARNIH PANELA

Gradske vesti

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije Grada Sremska Mitrovica raspisala je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi,  termostatskih ventila i delitelja toplote.

Energetska sanacija u domaćinstvima sprovodi se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave radovima na ugradnji solarnih panela za proizvodnju električne energije, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra i usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Cilj sprovođenja mere energetske sanacijeputem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebei unapređenja termotehničkih sistema je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Prijave se dostavljaju poštom na adresu Gradske uprave za urbanizam, prostorno planiranje i izgradnju objekata Grada Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 13 sa naznakom za Komisiji za realizaciju mera energetske sanacije ili lično na pisarnici Uslužnog centra. Rok za podnošenje prijava je 17.avgust.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *