SANACIJA KROVA ŠKOLE U GRGUREVCIMA

Gradske vesti

U selu Grgurevci ovo leto protiče radno. Osim rekonstrukcije puta u Fruškogorskoj ulici, završeni su i radovi na rekonstrukciji krova područne škole “Boško Palkovljević Pinki”. 

Školu je danas obišao načelnik GU za obrazovanje Grada Sremska Mitrovic, Zoran Đurić, koji je tom prilikom istakao da su ovi radovi od velikog značaja. 

“Znate i sami da ukoliko krov nije dobar, sve ostalo gubi smisao”, rekao je Đurić i dodao da deca na selu treba da imaju iste uslove za obrazovanje kao i deca u gradu.

Sredstva za rekonstrukciju krova obezbeđena su putem konkursa Pokrajinskog sektretarijata za obrazovanje, a vrednost radova je 3,5 miliona dinara. 

U Grugrevačkoj školi, osim rekonstrukcije krova, rađena je i sanacija toaleta, a u narednom periodu u planu je postavljanje izolacije i fasade. 

Još malo je ostalo do kraja letnjeg raspusta i počeće nova  školska godina. Grgurevačka škola spremna će dočekati svoje đake, kojih ima oko 60, a za koje su rekonstrukcijom krova i ostalih radova  obezbeđeni bolji uslovi za kvalitetnije obrazovanje 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *