OTKRIVENI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJI

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jednog pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, kao i dvojicu koji su vozili nedozvoljenom brzinom.

Policija u Rumi zaustavila je četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao „sitroenom“ pod dejstvom kokaina, a na području Stare Pazove dvadesettrogodišnjeg vozača „audija“ i dvadesetjednogodišnjeg vozača „pežoa“ pod dejstvom kanabisa.

Patrola u Irigu zaustavila je devetnaestogodišnjaka koji je vozio motocikl pod uticajem alkohola i bez vozačke dozvole. Кod njega je pronađena i kesica sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

U blizini naplatne rampe kod Šida, policija je zaustavila dvojicu stranih državljana koji su prekoračili brzinu.

Vozači su dovedeni prekršajnom sudiji u Šidu koji im je izrekao novčane kazne i zabrane upravljanja motornim vozilima na području Srbije, u trajanju od 30 dana, odnosno u trajanju od tri meseca.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *