BOŠKO OBRADOVIĆ U DOGOVORU SA DS POMOGAO ODRŽAVANJE GEJ PARADE!

Politika

Konzervativni pokret NAŠI podseća javnost na političku prošlost Boška Obradovića koji je 2010. godine izdao patriote i rodoljube koji su 2010. godine izašli na proteste protiv gej parade.

Podsećamo da je Boško Obradović još 2010. godine pogazio dogovor sa patriotskim pokretima i umesto na dan održavanja gej parade 10.10.2010. godine kada su bili dogovoreni protesti, on je organizovao „porodičnu šetnju“ dan ranije u dogovoru sa Demokratskom strankom, koja mu je kasnije za ovu pomoć pomogla da Dveri izađu prvi put na izbore.

Konzervativni pokret NAŠI podseća na ovaj događaj jer Boško Obradović i sada pokušava da se sakrije iza narodnih litija i protesta predstavljajući sebe kao organizatora, dok se u realnosti radi o jeftinom politikantu koji želi da se okoristi o narodno nezadovoljstvo zbog najave održavanja „evroprajda“.

Boško Obradović je u svakom smislu lažna patriotska opcija koja luta u svojoj politici i političkim stavovima, od Đilasa i Marinike pa do Dr Nestorovića i monarhista i jedino što ga interesuje to je lagodan život koji ima od bavljenja politikom.

Boško nas ne možeš da slažeš.

izvor: KPN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *