OTКRIVENI SAOBRAĆAJNI PREКRŠAJI

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, za vreme vikenda, zaustavili petoricu vozača, dvojicu koji su prekoračili brzinu, dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog bez vozačke dozvole.

Policija je presretačem zaustavila tridesetdvogodišnjeg državljanina Švajcarske koji je autoputem od Batrovaca prema Beogradu vozio „bmv“ brzinom od 252,8 kilometara na čas, za 122,8 kilometara više nego što je dozvoljeno.

Vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 140.000 dinara i zabranom upravljanja vozilom na području Srbije u trajanju od deset meseci.

Takođe, presretač je zaustavio i pedesetosmogodišnjeg makedonskog državljanina koji je autoputem od Batrovaca prema Beogradu upravljao „mercedesom“ brzinom od 212,6 kilometara na čas, za 82,6 više nego što je dozvoljeno.

Vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara i zabranom upravljanja vozilom na području Srbije u trajanju od osam meseci.

Patrola u Staroj Pazovi otkrila je četrdesetpetogodišnjaka koji je vozio „fijat“ sa 2,44 promila alkohola u organizmu, dok je u Rumi zatečen šezdesetdevetogodišnji vozač „fijata“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu.

U Novoj Pazovi zaustavljen je dvadesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „golfom“ bez položenog vozačkog ispita.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti svih drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *