OTКRIVENI SAOBRAĆAJNI PREКRŠAJI

Gradske vesti

U pojačanoj kontroli saobraćaja proteklog vikenda, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkrili su ukupno 417 saobraćajnih prekršaja, među kojima 60 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom, 193 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 55 prekršaja nepropisne potrebe mobilnog telefona za vreme vožnje.

Takođe, otkrivena su i 44 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola i dva prekršaja vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola je u Šidu zatekla tridesetsedmogodišnjeg vozača „pežoa“ sa 2,12 promila alkohola u organizmu.

U Staroj Pazovi su zaustavljeni tridesettrogodišnjak koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,23 promila alkohola u organizmu i dvadesetsedmogodišnji vozač „forda“ sa 2,32 promila alkohola.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zatekla je dvadesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „mercedesom“ pod uticajem kanabisa, a u Inđiji dvadesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je bio pozitivan na kokain i kanabis.

Iz PU apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *