PETA DONACIJA ZA SAMO TRI DANA: KOMPANIJA MERIDIAN ZAOKRUŽILA AKCIJU DONIRANJA NA MERIDIAN KVALIFIKACIONOM TURNIRU ZA FIBA LIGU ŠAMPIONA!

Sport

Domaća kompanija Meridian, osim što je lider u industriji igara na sreću, nebrojano puta do sada je pokazala da je lider i u humanosti i solidarnosti.

Ovog puta ova kompanija spojila je sport i jumanost i na Meridian kvalifikacionom turniru za FIBA Ligu šampiona nagradila najbolje, a pomogla onima kojima je to bilo najpotrebnije.

Naime, hala “Aeksandar Nikolić” ugostila je pet inostranih košarkaški ekipa na ovom turniru, kao i FMP Meridian, a timovi su se borili za ulazak u košarkašku Ligu šampiona.

Podsetimo, prve donacije primile su Opština Kikinda i Opština Zemun, a nakon toga dva čeka su uručena Ligi budućih šampiona.

Trećeg, finalnog dana, gledali smo meč FMP Meridiana i Baken Birsa, gosti su slavili, a njihov igrač Toni Kar dobio je i MVP nagradu, koju mu je uručio predstavnik kompanije Meridian, Damjan Stamenković.

U to ime, donacija od 100.000 dinara pripala je Opštini Gračanica, sa Kosova i Metohije, sa kojom ova kompanija već nekoliko godina ima odličnu saradnju.

– Za našu kompaniju je od izuzetnog značaja da učestvuje u brojnim humanitarnim aktivnostima, jer osim što na taj način pružamo pomoć, isto tako i podižemo svest ostalih građana o tome kome je neophodna pomoć i koliko je važno da svi zajedno učestvujemo u takvim akcijama – rekao je gospodin Stamenković.

Podsetimo, to je ukupno 500.000 dinara donirano tokom Meridian kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

FOTO: FIBA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *