HOTEL “SREM” DOBIO ČETVRTU ZVEZDICU. USKORO IZGRADNJA SPA CENTRA

Gradske vesti

Hotel “Srem”, jedini je hotel u Sremskoj Mitrovici. Nudi brojne sadržaje svojim gostima, pa se tako posetioci mogu opustiti u prijatnom ambijentu letnje bašte, prošetati hipodromom i obići ergelu konja, kao i pogledati izložbenu postavku “Zapečaćene sudbine”. 

Hotel trenutno raspolaže sa ukupno 17 smeštajnih jedinica uključujući i 1 apartman, a od nedavno je kategorizovan četvrtom zvezdicom. 

Kako je objasnila direktorka hotela, Ivana Milivojac Popović, kategorizacija podrazumeva ispunjavanje pravilnika o kategorizaciji objekata ovakvog tipa. 

Konkretno, u hotelu “Srem”, ispoštovani su propisani standardi, renovirane su sobe, kao i apartman i sada nude sve prateće sadržaje koji su određeni kategorizacijom. 

Milivojac Popović je dodala i to da hotel poseduje i konferencijsku salu, koja može da ugosti do 200 učesnika.

Zbog brojnih sadržaja koje ima u svojoj ponudi, rukovodstvo hotela “Srem” će se u narednom periodu bazirati na vikend turizam, kao i na kongresni turizam, a za naredni period najavljuju izgradnju spa centra. 

Planova je mnogo, ali nema sumnje da će će hotel “Srem” u bliskoj budućnosti postati još moderniji kompleks, baš kakav Sremska Mitrovica sa svim svojim turističkim potencijalima i zaslužuje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *