OTKRIVENI PREKRŠAJI U KONTROLI SAOBRAĆAJA

Servisne informacije

U akciji pojačane kontrole saobraćaja ovog vikenda, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkrili su 616 saobraćajnih prekršaja, među kojima 260 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom, 158 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 17 prekršaja nepropisne upotrebe mobilnog telefona, 76 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola i šest pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području Sremske Mitrovice, zaustavljen je četrdesettrogodišnji vozač mopeda sa 2,15 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, kao i pedesetsedmogodišnjak koji je upravljao „renoom“ sa 2,09 promila alkohola.

Na području Šida patrola je otkrila tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „mercedesom“ sa 2,37 promila alkohola u organizmu, a na području Pećinaca takođe tridesetosmogodišnjaka koji je vozio kamion sa 2,07 promila alkohola.

Policija u Sremskoj Mitrovici zatekla je tridesetjednogodišnjeg vozača „bmv“ i dvadesetdvogodišnjeg vozača „golfa“ koji su bili pozitivni na kanabis. Nakon zadržavanja, ova šestorica vozača su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *