KOŠARKAŠI “PODRINJA” U BORBI ZA KUP “RADIVOJA KORAĆA”

Sport

Košarkaški klub “Podrinje” iz Mačvanske Mitrovice u okviru kvalifikacija za Kup “Radivoja Koraća” u sredu, 2. novembra na domaćem terenu dočekaće ekipu KK “Vojvodina” iz Novog Sada.

Dok se “Podrinje” trenutno vrlo uspešno nadmeće u Prvoj regionalnoj ligi Sever  – Grupa B i za sada zauzima drugu poziciju sa 4 pobede i samo jednim zabeleženim porazom u dosadašnjem toku prvenstva, “Vojvodina” nastupa u najvišem rangu u zemlji – Admiral bet košarkaškoj ligi Srbije, gde je takođe na drugom mestu na tabeli. Činjenica da je razlika u kvalitetu lige velika, ne plaši košarkaše kluba iz Male Mitrovice, koji pozivaju publiku da isprati utakmicu u što većem broju i budu njihov šesti igrač na terenu.

– Postoje stvari koje se dešavaju, stvari zbog kojih treniraš i zbog kojih se trudiš, veruješ. Malo ko je mogao i da nasluti da će u bilo kakvim kombinacija KK “Podrinje” iz Mačvanake Mitrovice igrati sa velikom novosadskom “Vojvodinom”, ali čuda su moguća zato vas pozivamo da dođete i podržite naš klub, da zajedno idemo do kraja i pokušamo da ostvarimo istorijsku pobedu – poručuju iz “Podrinja”.

Utakmica će biti odigrana u Poslovno sportskom centru “Pinki” sa početkom u 19:30 časova. Ulaz slobodan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *