POSLE KAMPACA, I DONČIĆ U ZVEZDI? Evo šta Argentinac misli o tome!

Sport

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Fakundo Kampaco, je najveće pojačanje crveno-belih ove sezone, ako ne i u istoriji srpske košarke, pa je shodno tome glavna tema.

Nedugo nakon što je stigao u redove crveno-belih, Kampaco je već postao miljenik navijača, a već na debiju protiv Borca, Argentinac je pokazao svoje košarkaško znanje i “magiju”.

U kratkom razgovoru za Meridian sport, otkrio je brojne zanimljivosti, a govorio je i o košarkašu Dalas Maveriksa, Luki Dončiću.

“Luka uvek gleda utakmice Crvene zvezde, kada sam potpisao – on mi je pisao, čestitao i bio veoma srećan što sam ovde. Stalno mi je pričao kakvi su navijači, tim i preneo utisak kako je biti ovde”.

Da li bi Dončić mogao u Crvenu zvezdu Meridianbet? Faku je kratko odgovorio:

“Nadam se, ne verujem sada, ali možda jednog dana”.

Osvrnuo se i na argentinskog saigrača Luku Vildosu, koji je nešto ranije stigao u Beograd, pa je uspeo da mu dočara atmosferu koju je osetio.

“Odličan je, od prvog dana mi je pričao o navijačima, kako pokazuju dosta ljubavi prema Argentini, pokazao mi je zastave Argentine tokom utakmice, dresove. To nas čini izuzetno srećnima, jer je slična strast između Argentine i Srbije. Osećam se kao kod kuće”, rekao je Kampaco za Meridian sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *