Nedović o BIZARNOJ situaciji sa Ivanovićem: Pitao sam ga posle o tome, nije bilo baš tako! (VIDEO)

Sport

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Nemanja Nedović, spreman je za nove izazove koje se nalaze pred crveno-belima, a u razgovoru za Meridian sport otkrio je brojne zanimljive saradnje, kao i kako izgleda saradnja sa trenerom Duškom Ivanovićem.
Nedovića je upitan da prokomentariše čudnu situaciju sa početka sezone, odnosno po dolasku Duška Ivanovića na mesto šefa stručnog štaba.
U već rešenoj utakmici protiv Cibone u ABA ligi, Nedović je šutnuo trojku sa velike udaljenosti i pogodio je. Ali, crnogorski stručnjak ga je momentalno izbacio iz igre i to naknadno obrazložio time da Nedović nije odigrao dogovorenu akciju.
Međutim, Nedović je pojasnio o čemu se radi i žargonskim rečnikom definisao odnos sa iskusnim stručnjakom.
“Ta situacija je bila malo čudna. Ja sam ga i pitao posle na treningu zbog čega me je izbacio, jer sam pogledao utakmicu i video da je bilo četiri sekunde do kraja, tako da… Nije baš bilo sve kako mediji prenose i kako bi to bolje zvučalo, ali bilo je mnogo situacija gde sam primio kritike sa njegove strane koje su bile skroz na mestu”, rekao je Nedović i dodao:
“Sa njim si bukvalno u fazonu: ‘Ovaj čovek šta god mi kaže, sve je u pravu’. Odmah pokušavaš da ispraviš to i budeš još fokusiraniji i više uključen u ideju koju on ima o tome kako bi trebalo da igramo košarku”, objasnio je bivši as Golden Stejt Voriorsa.

Što se tiče saradnje sa Ivanovićem, Nedović “ne vidi nikakav problem”, iako su se brojni igrači javljali pred njegov dolazak u Zvezdu sa komentarima da su njegovi treninzi “gori od vojske”.
“Barem 50-60 me je pozvalo kada je Duško došao i govorilo da ća nam biti “pakao”… Stvarno sam bio malo u panici, iskreno, ali čovek je najnormalniji trener i ništa više ne radimo od neke druge ekipe. Da, mi radimo jako i snažno na treningu jer mi to želimo, jer se mi takmičimo među sobom, a on to zna da ceni i da poštuje. Nije to sad ništa preterano. Radimo jako, radimo precizno i, što je najbitnije – radimo sve sa određenim razlogom. Na svakom treningu pripremamo sledeću utakmicu”, ističe Nedović u razgovoru za Meridian sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *