FANTASTIČAN PRAZNIČNI POKLON: Uplati DEPOZIT – ČEKA TE 50% BONUSA!

Sport

Meridian je jedino mesto na planeti na kojem praznici još uvek traju! Deponuj i osvoji do 10.000 DINARA BONUSA!

Ako se pitate da li postoji mesto na kojem praznici još uvek traju, naredna vest će vas obradovati! Period darivanja, neodoljivih poklona i vrhunskih bonusa u Meridianu je dodatno produžen!

U okviru „Novogodišnjeg kalendara“ ovog utorka vas očekuje savršen paket bonusa! Vaš zadatak je samo da uplatite depozit u iznosu od 3.000 DINARA ili više i izvrtite ih na slot/poker/live dealer ponudi.

Već narednog dana na vašem korisničkom nalogu će se naći 50% „Novogodišnjeg bonusa“. Na ovaj način možete osvojiti maksimalno do 10.000 DINARA! Izvrtite bonus u roku od tri dana od datuma kada sredstva pređu na vaš korisnički nalog.

Posetite Meridian i uživajte u fantastičnim promocija u okviru Novogodišnjeg Kalendara! Zabavite se na jedinom mestu na kojem se i dalje oseća duh praznične euforije!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *