KAZNE ZBOG VOŽNjE POD UTICAJEM OPOJNIH DROGA

Društvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, Pećincima, Rumi i Staroj Pazovi otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, šestoricu vozača pod dejstvom narkotika.

U Sremskoj Mitrovici zaustavljen je devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom „lančija“ pod dejstvom kanabisa i bez vozačke dozvole. Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa u kom roku je, uz prekršajnu prijavu priveden prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 135.000 dinara.

Policija u Pećincima otkrila je dvadesetšestogodišnjaka koji je vozio kombi i dvadesettrogodišnjeg vozača „golfa“ pod uticajem kanabisa, a u Rumi tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kokaina i amfetamina.

Patrola na području Stare Pazove zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača „tojote“ i tridesetdvogodišnjaka koji je upravljao „džetom“, obojicu pozitivne na kanabis.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *