KAKO POSTATI MILIONER? M.M iz Beograda ima svoj “recept” i odlučio je da ga podeli sa svima!

Zabava

Veliki ljubitelj igara na sreću M.M. iz Beograda je osvojio 1.944.000 DINARA igrajući Speed Roulette 1 u Meridianu!

Zadovoljni igrači Meridiana nastavljaju da dominiraju sa vrhunskim dobicima o kojima će se dugo pričati. U poslednje vreme posebno izdvajamo MAJSTORE RULETA!

Pošto je pre nekoliko dana čovek iz Paraćina osvojio vrtoglavu svotu, danas ćete čitati o još većem podvigu! Igrajući Speed Roulette 1 provajdera Pragmatic Play M. M. iz Beograda je došao do ŠOKANTNOG DOBITKA vrednog 1.944.000 DINARA.

Kuća najvećih dobitaka u regionu postala je bogatija za još jednog MILIONERA.

M.M. je igrač koji voli jače uloge, i oduvek mu je bio cilj da dođe do „nešto većeg dobitka“.

Postavio je svoje uloge na brojeve 1 i 36, na brojeve oko njih i na crvenu boju. Kad god je pogodio crvenu, ta opklada ga je „vraćala u život“. Nakon toga usledili su dobici u seriji. U narednih dvadesetak ruku nekoliko puta je pogodio oba broja.

Ključne dve ruke su se dogodile kada je M. M. za redom pogodio 1 i 36! Na korisničkom nalogu našeg srećnog dobitnika je stajalo nešto manje od DVA MILIONA DINARA!

Usledila je proslava velikog dobitka!

Ako i ti želiš da postaneš akter ovakve priče potrebno je samo da kreiraš korisnički nalog u Meridianu i da te posluži malo sreće.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasurehttps://a.meridianbet.rs/c/xGHsQV koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *