OBJAVLJENI JAVNI POZIVI ZA POKRAJINSKU NAGRADU I POKRAJINSKA PRIZNANJA

Društvo

Na osnovu Odluke Komisije za dodelu Pokrajinske nagrade i pokrajinskih priznanja, 22. februara 2023. godine objavljen je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“, kao i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti umetnosti – Priznanje „Pavle Jovanović“ i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti nauke – Priznanje „Milutin Milanković“.

Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti umetnosti – Priznanje „Pavle Jovanović“ objavio je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti nauke – PriznanjeObjavljeni javni pozivi za Pokrajinsku nagradu i pokrajinska priznanja
„Milutin Milanković“ objavio je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Predlozi za dodelu pokrajinskih priznanja mogu se podneti do 28. aprila 2023. godine, a za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ do 31. avgusta 2023. godine.

Pokrajinska priznanja dodeljuju se 15. maja, povodom obeležavanja godišnjice Majske skupšite u Sremskim Karlovcima, a Nagrada Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ 25. novembra, na Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Obrasci za javne pozive nalaze se na sajtovima resornih sekretarijata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *