KANCELARIJA ZA MLADE ORGANIZOVALA BESPLATNU PRIPREMNU NASTAVU ZA POLAGANJE MALE MATURE

Gradske vesti

Кancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, uz podršku lokalne samouprave, organizovala je besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature iz srpskog jezika i matematike, za sve učenike osmih razreda sa teritorije Grada.

Prema rečima Biljane Matić, koordinatorke Кancelarije za mlade, cilj ovog programa je da se osnovci što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju školu, ali i da se roditeljima olakša ova veoma važna stavka u budžetu.

Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine Grada, pohvalio je ovu inicijativu Кancelarije za mlade i istakao da će Grad uvek podržati ovakve i slične akcije.

Pavlović je dodao i to da pripremne časove za malu maturu pohađa više od 50% malih maturanata, a ovim programom roditeljima će biti olakšano, dok će učenicima biti date jednake šanse da se što bolje pripreme za malu maturu.

Prijave počinju od ponedeljka, 27. februara i trajaće do petka 3. marta 2023. godine. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka koji se nalazi na društvenim mrežama Кancelarije za mlade ili da dođu lično u prostorije Кancelarije za mlade, na adresi Svetog Dimitrija 10, u periodu od 9 do 15 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *