ŠMEKERSKI GEST FUDBALERA RADNIČKOG

Gradske vesti

Povodom obeležavanja 8. marta – Međunarodnog dana žena, Fudbalski klub “Radnički” iz Sremske Mitrovice organizovao je akciju darivanja sugrađanki. S tim u vezi prvotimci kluba na Savi na gradskom trgu juče su podelili 100 crvenih karanfila.

– S obzirom da “Radnički” postoji tačno čitav vek i da je jedan od brendova grada, na nama je da ga predstavljamo najbolje što možemo, kako na terenu tako i van njega. Zato smo malim gestom pažnje želeli da obradujemo naše sugrađanke i podelili im simboličnih 100 karanfila, upravo onoliko koliko klub ima godina. Ipak, to ne znači da mi na naše dame ne mislimo i ostalim danima, pa je tako za pripadnice lepšeg pola ulaz na sve naše domaćinske utakmice besplatan i pozivamo ih da budu naši gosti, kapije stadiona su im uvek otvorene – rekao je tokom akcije Dragan Despotović, sportski direktor “Radničkog” i u ime kluba čestitao svim ženama praznik.

Čestikama se priključio između ostalih i golman Miloš Ostojić, inače rođeni Mitrovčanin.

– Želim da čestitam svim damama 8. mart, našim majkama, bakama, sestrama. Nadam se da ćemo da nastavimo da vas uveseljavamo dobrim igrama i da će vas biti u puno većem broju na tribinama. Budite nam podrška, jer zajedno možemo lakše i brže da dostignemo sve što zamislimo – rekao je Ostojić.

Izvor: sremskenovine.co.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *