POLETI KA OBLACIMA I OSTVARI NEBESKI DOBITAK!!!

Sport

Uživaš u neobičnim igricama? Ne možeš odoleti sjajnim bonusima? Poseti Meridian i preuzmi dnevnu dozu freebetova!

Ako volite atipične igre i uživate u svakom trenutku dok se zabavljate igrajući ih, Meridian vam predstavlja savršenu promociju. Sigurno ste do sada isprobali apsolutnu hit igru Aviator, a ukoliko niste sada vam se pruža savršena prilika za to!

Sve do 30. aprila pruža vam se šansa da preuzmete svoju dozu FREEBETOVA u okviru promocije LET KA OBLACIMA!

Svakog dana, u okviru pomenute igre očekuje vas 500 KIŠA FREEBETA! 50 puta dnevno, 10 najbržih igrača mogu preuzeti svoj FREEBET klikom na taster CLAIM/UZMI!

Iskoristite bonus u roku od 10 minuta od trenutka kad ste ga preuzeli. Kada ga već iskoristite, možete ga isplatiti na KEŠ RAČUN nakon što kvota na Aviatoru dostigne barem 1.95.

Ne propustite kišu neodoljivih poklona sve do kraja aprila!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.0000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Da li ste znali da ukoliko zaigrate popularni Texas Hold’em Pokerimate priliku da osvojite fantastičan JACKPOT?

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana M. M. iz Beograda. Beograđanin je zaigrao Twister turnir, a za učešće na ovom turniru položio je ulog u uznosu od samo 5 EVRA!

Nakon samo sedam minuta usledio je dobitak o kojem će se dugo pričati. M. M. je osvojio JACKPOT u iznosu od 4.000 EVRA!

Ukoliko i vi volite najpopularniju kartašku igru, instalirajte Meridian Poker aplikaciju i uživajte u čarima Texas Hold'Em Pokera!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *