KONCERTI MUZIČKE ŠKOLE POVODOM PROSLAVE JUBILEJA 60 GODINA

Gradske vesti

“Dragi ljubitelji muzike,

Sa ponosom najavljujemo seriju koncerata povodom proslave jubileja 60 godina postojanja Muzičke škole “Petar Krančević”. Ova značajna godišnjica predstavlja veliku prekretnicu u našoj istoriji i želimo da je proslavimo zajedno sa našim učenicima, nastavnicima i celom zajednicom koja je podržavala naš rad tokom ovih godina.

Koncerti će biti održan na tri lokacije: 

– u ponedeljak 22. maja u 19 časova u Pozorištu “Dobrica Milutinović” 

– u utorak 23. maja u 19 časova u Galeriji “Lazar Vozarević”

– i u sredu 24. Maja u 19 časova u Lapidarijumu Muzeja Srema (u slučaju lošeg vreme održaće se u koncertnoj sali Škole).

 Svaki koncert će doneti jedinstven doživljaj muzike, sa učešćem naših talentovanih učenika, renomiranih gostujućih umetnika i našeg stručnog nastavnog osoblja. Programi će obuhvatati širok spektar žanrova i stilova muzike, uključujući klasičnu muziku, džez, pop i savremenu muziku.

Ovi koncerti nisu samo prilika za slavlje našeg jubileja, već i prilika da se uživa u izvanrednom talentu naših učenika i da se istakne bogatstvo muzičke kulture koju negujemo tokom svih ovih godina.

Pozivamo sve ljubitelje muzike, roditelje, učenike, nastavnike i lokalnu zajednicu da nam se pridruže u ovoj svečanosti. Vaša podrška je od suštinske važnosti za našu školu i radujemo se što ćemo s vama podeliti ovo nezaboravno iskustvo”, navodi se u pozivu Muzičke škole.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *