Istinita priča o tome kako je običan čovek osvojio DŽEKPOT OD 1.843.019 DINARA

Sport

Meridian je postao kuća još jednog MILIONERA! Slot adaptacija priče o Mobi Diku donela N. S. iz Vašice vanserijski dobitak!

Kada se opredelite za slot igre sa progresivnim džekpotom, jasno je šta vam je cilj. Želite da skinete veliki “skalp” i da ostvarite dobitak o kojem oduvek maštate.

Jedino mesto na kojem možete uživati uz Expanse Studios slotove koji poseduju nestvarne džekpotove je Meridian! Upravo to je bio jedan od razloga zbog kojeg je N. S. iz Vašice, malog mesta u sremskom okrugu, zaigrao slot Wild White Whale.

Na krilima okeanskih talasa ovaj Sremac je uspeo da osvoji 1.843.019 DINARA! Na početku ove avanture ništa nije slutilo da će se ona završiti veoma uspešno.

N. S. je iz spina u spin gubio određenu količinu novca na svom korisničkom nalogu. Međutim, usledio je veleobrt koji je podigao adrenalin na najviši nivo.

Kao “grom iz vedra neba” usledio je džekpot dobitak vredan nešto manje od DVA MILIONA DINARA! Ovo je najveći Expanse Džekpot ikada isplaćen!

Ako i vi želite da se zabavite i uz malo sreće ostvarite vrhunske dobitke potrebno je samo da se REGISTRUJETE u Meridianu!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa na prvi depozit – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosasa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *