POKLONI ZA ĐAKE PRVAKE

Gradske vesti

Zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice Petar Samardžić, posetio je prvog školskog dana Osnovnu školu „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Zasavici 1 i tom prilikom poklonio đacima prvacima školski pribor.

On je tom prilikom učenicima poželeo srećan početak novog poglavlja života. “U ime grada Sremska Mitrovica i u svoje lično ime, želim da uputim najsrdačnije čestitke svim učenicima, nastavnom osoblju i roditeljima povodom početka nove školske godine. Posebne čestitke idu našim najmlađim školarcima, đacima prvacima, koji danas koračuju u svet znanja i prijateljstva. Ovaj dan predstavlja važan i uzbudljiv korak u njihovim životima, otvarajući vrata novom svetu igre, zvanom učenje, rekao je Samardžić.

On je istakao i to da ova škola trenutno broji sedamnaest učenika, od kojih je njih petoro krenulo u prvi razred i da se lokalna samouprava potrudila da novu školsku godinu dočekaju u renoviranoj školi.

Saniran je krov, zamenjena je stolarija, urađena je izolacije, kao i kompletne instalacije i radovi na podovima i kupatilima. Uređen je i sportski školski teren.

Ulaganja u obrazovanje nastaviće se i u narednom periodu, poručili su iz lokalne samouprave Grada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.