POTEZ ZA ATRAKCIJU I MILIONSKU DONACIJU: Kompanija Meridianbet i KK Crvena zvezda ostvaruju dečije snove

Sport

Svako atraktivno zakucavanje na zvaničnim utakmicama biće dodatno ispraćeno novčanom donacijom od strane kompanije Meridianbet

Period priprema pred početak nove sezone ulazi u završnu fazu, taktički zadaci se na treningu dodatno uvežbavaju, na red je došlo da i prvi dogovori iz svlačionice izađu na videlo. U sezoni koja je iza nas, kompanija Meridianbet i košarkaški klub Crvena zvezda postigli su mnogo kada su u pitanju sportski rezultati  i po ko zna koji put pokazali zašto se zasluženo nalaze u samom sportskom vrhu. Ipak, ono što krasi ova dva izuzetna tima, osim glađu za pobedom jeste i želja da se ređaju pobede i na terenu humanosti.

Jedno od najzvučnijih imena regionalne betting industrije kompanija Meridianbet, svojom odgovornom politikom i zalaganjem na polju društvene odgovornosti je do sada kroz program sprovođenja CSR aktivnosti, nepovratno u zajednicu donirala više milionske novčane iznose, a sve sa ciljem da omogući kvalitetnije uslove za život svih građana Srbije.

Realizacijom raznih projekata ovaj renomirani brend je do sada pomogao ogromnom broju ljudi, a uz saradnju sa jednim od najzvučniji sportskih brendova u Srbiji otišao je i korak dalje i pokazao da sport, solidarnost i društvena odgovornost uvek idu zajedno uz prave šampione.

Predstojeća sezona košarkaša Crvene zvezde Meridianbet stavlja ponovo u poziciju napada na trofeje i borbu na sva tri fronta, što samo dodatno naznačava koliko je važno podržati svoj tim, bez obzira na to koji je nivo takmičenja u pitanju.

Od njih smo navikli da uvek pucaju na velike domete, a ono što je posebno važno jeste što ćemo svaki atraktivan koš crveno-belih košarkaša propratiti zdušno i sa mnogo većom radošću.

U okršajima koji nam slede, svako atraktivno zakucavanje koje miljenici Delija budu izveli na zvaničnim utakmicama, biće dodatno ispraćeno novčanom donacijom od strane kompanije Meriidanbet za potrebe boravka u košarkaškom kampu talentovane dece lošeg materijalnog stanja. Minule sezone potezi zakucavanja crveno-belih košarkaša su se često vrteli među najboljim potezima kola, pa verujemo da će naslovni sponzor srpskog šampiona ponoviti opet milionske humanitarne donacije i time ostvariti snove mnogim talentovanim dečacima.

Biće ovo svakako veoma jak motiv i izabranicima Duška Ivanovića da na terenu pokažu atraktivnost i inovativnost košarkaških poteza.

Zalaganjem za zajednicu kroz sprovođenje svojih društveno odgovornih akcija Meridianbet se sa pravom pozicionirao na sam vrh društveno odgovornog poslovanja kada je Srbija u pitanju, a uz pomoć proverenog košarkaškog lidera sa Malog Kalemegdana sada će sve to podići na jedan mnnogo veći i ozbiljniji nivo.

Od ozvaničenja saradnje ova dva sportska giganta, imali smo prilike da na delu vidimo nekoliko humanitarnih akcija u kojima su ovi regionalni lideri pokazali svoju plemenitu stranu i dokazali da kada se sport i humanost zajedno udruže, uspeh je prosto neizostavan.

Kao neko ko ne ostvaruje samo pobede na terenu, već i van njega, kompanija Meridianbet se može pohvaliti da je do sada svojim donacijama pomogla obnovu manastira na Kosovu i Metohiji, košarkaše u kolicima koji vode košarkaške i životne bitke u dresovima sa grbom KK Crvena zvezda Singidunum.

Za kompaniju Meridianbet, dame predstavljaju oslonac bez koga je nezamislivo poslovanje, pa je 8.mart praznik koji se unutar ove kompanije posebno praznuje. Ovogodišnje obeležavanje Dana žena propraćeno je sklapanjem novog prijateljstva između Udruženja “Somborske šnajderke” i domaćeg betting provajdera, a sve to odvijalo se u prepunoj dvorani na utakmici Crvene zvezde Meridianbet i Efesa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *