RAJIĆ: PODRŠКA VUČIĆU I SNS-U JE VIŠA NEGO NA PROŠLIM IZBORIMA

IZBORI 2023

Predrag Rajić, specijalni savetnik ministra odbrane Miloša Vučevića i član Glavnog obora SNS-a boravio je danas u poseti Sremu gde je imao prilike da razgovara sa građanima i da vidi kako oni žive.

„Građani su puni optimizma, oni su zadovoljni i žele da se nastavi reformski put Aleksandra Vučića i siguran sam da će ih ta želja i voditi kada budu glasali 17. decembra na izborima. Očekujem da ljudi masovno izađu na izbore i da ne misle da je sve unapred rešeno“, rekao je Rajić prilikom današnjeg gostovanja u emisiji Otvoreni studio na Televiziji Fruška gora.

On se osvrnuo i na sve velike investicije u Sremu koje, kako je naveo, nisu važne samo za Srem već i za druge krajeve naše zemlje, ali i za povezivanje Srbije sa Repubilkom Srpskom. Među najvažnijim projektima svakako je istakao završetak Auto puta Ruma – Šabac, kao i radove na izgradnji Fruškogorskog koridora.

„Srem je danas bogata regija, znam neke ljude iz Beograda ili Novog Sada, koji dolaze ovde da rade. Ovde svi imaju posao. Znam da ovde žive vredni i radni ljudi, koji znaju da cene ono što se uradi i zbog toga Aleksandar Vučić ima ovde visoku podršku birača. Zato očekujem visoku izlaznost i veliku podršku listi SNS-a „Srbija ne sme da stane“.

Rajić je istakao da je sva prilika da je podrška SNS – u i veća nego na prošlim izborima, ne sporeći popularnost Aleksandra Vučića, iz očekivanje da će SNS ostvariti dobar rezultat i imati visok procenat podrške birača.

Emisija je na programu Televizije Fruška gora večeras od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *