КAŽNJENI ZBOG VOŽNJE POD UTICAJEM ALКOHOLA I NARКOTIКA

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem opojnih droga.

U Rumi, četrdesetdvogodišnji vozač „kedija“ sa 2,62 promila alkohola u organizmu, zbog neustupanja prava prvenstva, izazvao je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio lake telesne povrede.

Na području Nove Pazove, tridesetčetvorogodišnjakinja je, upravljajući „opelom“ sa 2,21 promil alkohola, sletela sa kolovoza i udarila u parkirani automobil, a tom prilikom zadobila je lake telesne povrede.

Patrola u Inđiji zaustavila je biciklistu sa 2,12 promila alkohola u organizmu, tridesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 1,92 promila alkohola i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 1,90 promila alkohola, a u Pećincima četrdesetosmogodišnjeg vozača pežoa“ sa 1,95 promila alkohola u organizmu.U Staroj Pazovi su zatečeni tridesetčetvorogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem kokaina i dvadesettrogodišnjak koji je vozio „audi“ pozitivan na kokain i kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju
sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *