IZBORNA LISTA “ALEKSANDAR VUČIĆ-SREMSKA MITROVICA SUTRA” KAMPANJU ZA LOKALNE UZBORE U MITROVICI ZAPOČELA U STAROJ BINGULI

Gradske vesti

Izborna lista “Aleksandar Vučic – Sremska Mitrovica sutra” započela je svoju kampanju za lokalne izbore u najmanjem selu sa područja Mitrovice, Staroj Binguli. Nosilac liste Branislav Nedimović je sa svojim saradnicima posetio turisticko domaćinstvo Biser i najavio nova ulaganja u turistički razvoj ovog fruškogorskog mesta, ali i rešavanje višedecenijskog problema meštana, a to je vodosnabdevanje. 

„Kampanja naše izborne liste “Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” započinje u selu Bingula,  najmanjem mestu naše sremskomtrovačke opštine, koje je dugo bilo zapostavljeno. Posetićemo svako mesto jer sve počinje i završava s ljudima. U Staroj Binguli, rešavamo problem nedostatka vode u kućama. Ovo mesto treba da postane atraktivno i turističko”, rekao je Nedimović i dodao da lokalnim vlastima, bez obzira ko bude na čelu, glavni cilj treba da bude razvoj Sremske Mitrovice i okolnih sela.

Nedimović je istakao i to da se na listi “Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” nalazi 31 žena i 30 visokoobrazovanih ljudi, kao i brojni poljoprivrednici i preduzetnici. “Naša lista “Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” ima 31 ženu i 30 visokoobrazovanih ljudi, među kojima su 4 lekara specijaliste i 6 diplomiranih pravnika, kao i brojni poljoprivrednici i preduzetnici. Ova raznolika lista donosi novu perspektivu, fokusiranu na pozitivne promene. To je jedna svestrena lista, široka s novim ljudima, možda ne novima ljudima na vrhu liste ali oni koji se nalaze na listi donose novu priču. Ovo će biti nešto potpuno novo, naša ideje je da stvari menjamo na bolje i da uhvatimo vruć krompir u svije ruke, to nama nije nikakav problem”, rekao je Nedimović u Staroj Binguli.

Na predstojećim lokalnim izborima koji su zakazani za 2. jun lista “Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” nalaziće se pod rednim brojem 1.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *