U SREMSKOJ MITROVICI U TOKU RADOVI NA ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNICA

Gradske vesti

U Sremskoj Mitrovici trenutno su u toku radovi na redovnom održavanju saobraćajnica. Radovi podrazumevaju sanaciju oštećenja na putevima, koja uključuju udarne rupe, kolotrage, pukotine i rascepe. Radovi se odvijaju svakodnevno, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Kako je istakao Dimitrije Vlajić,iz Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove, sanacija podrazumeva pripremne radove, kao što su sečenje, površinska obrada i priprema, koja se obavlja prvog dana, dok se drugog dana dovozi topli asfalt i polaže u pripremljene rovove. 

“Evidentirana su oštećenja na putevima u svih devet mesnih zajednica putem redovnih pregleda. Radovi su započeti u industrijskoj zoni, konkretno u ulici Jarački Put, i nastavljaju se prema mesnim zajednicama Sava, Centar, Matije Huđi, Blok B, Nikola Tesla, 29. novembar, Slobodan Bajić, i 22. novembar”. 

Radovi na održavanju saobraćajnica izvode se na čitavoj teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Obeleženi su adekvatnom signalizacijom i opremom i neće uticati na odvijanje saobraćaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *