STIGLA VREDNA DONACIJA U MITROVAČKU BOLNICU

Zdravlje

Opštoj bolnici Sremska Mitrovica danas je uručena humanitarna pomoć koju su obezbedili Veteranski košarkaški klub „Gene“ iz Minhena i Dragan Milošević, naš sugrađanin koji živi i radi u Nemačkoj i u proteklih 15-tak godina doprema vredne donacije mitrovačkoj bolnici.
Ovoga puta reč je bolničkim jorganima, jastucima, ćebadima, potrošnom medicinskom materijalu, maskama za kiseonik, dva monitora i pomagalima za ortopedske pacijente, vrednosti oko 4.000 evra.
– Zahvaljujem se na humanitarnoj pomoći jer je ona našoj ustanovi uvek dobrodošla. Ovo nije prvi put da Dragan Milošević sa svojim saradnicima donosi pomoć i time pokazuje humanost i prema ljudima i prema gradu iz kojeg potiče – reči su direktora Opšte Bolnice Sremska Mitrovica dr Živka Vrcelja.
Dragan Pejaković, košarkaški veteran, veliku zahvalnost na podršci i pomoći u organizaciji humanitarno-sportskih događaja i realizaciji dopremanja donacija, upućuje Gradu Sremska Mitrovica, posebno načelniku uprave za zdravstvo Vojislavu Mirniću i njegovim saradnicima, jer imaju sluha za ovakve aktivnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *