MEGA SUTRA DOČEKUJE IGOKEU

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa u subotu od 21 čas nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Igokeu u okviru 12. kola regionalnog takmičenja. Ekipa Mega Bemaxa je u međuvremenu pretrpela promene pošto je na pozajmicu do kraja ABA lige u Budućnost VOLI otišao Goga Bitadze dok je na pozajmicu iz iste ekipe stigao Zoran Nikolić. Trener Mega Bemaxa na ovom meču neće moći da računa na Kostju Mušidija.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice od 19 časova.

Posle 11 odigranih kola ABA lige Mega Bemax je na deobi 3. mesta sa skorom 7-4 dok Igokea ima 4 pobede uz 7 poraza. Mega i Igokea su se od sada sastali 11 puta u ABA ligi uz 7 pobeda Mege. U poslednjem susretu ove dve ekipe odigranom u 1. kolu ove sezone, Mega je slavila u Laktašima sa 79:80.,

U pauzi u poluvremenu će biti organizovani kratki mečevi 3 na 3 u kojima će igrati osnovci od petog do osmog razreda iz osnovnih škola sa teritorije Sremske Mitrovice a u pauzama između četvrtina nas očekuju i šutevi sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *