PRVI ONLINE RADIO DANI U ORGANIZACIJI RAB SRBIJA

Reportaže

Prvi online Radio dani RAB Srbija “Radio u doba korone“ biće održani 15. i 16. aprila putem Zoom aplikacije.

Organizator – Udruženje radio-stanica RAB Srbija je bio primoran da otkaže 19. Radio dane, a koji su početkom aprila bili zakazani na Zlatiboru.

“Pošto ne želimo da odustanemo od naših Radio-dana, odlučili smo da naši 19. Radio dani budu i prvi online Radio-dani RAB Srbija. Biće to i prvi online Radio-dani ne samo kod nas, nego i u svetu. Radujemo se sto cemo imati priliku da se ovog proleća susretnemo makar na ovakav način i što ćemo pokazati da za radio ne postoje prepreke”, s ponosom je najavila predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.

Eminentni predavači stižu iz celog sveta: Rich McClear (radijski ekspert, dugogodišnji direktor IREX Serbia, SAD); Bud Stiker (marketing stučnjak i konsultant, SAD); Prof. dr Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku; Tomislav Jakobović (konsultant, Brand Media Consulting, Hrvatska); Marijan Beljan (direktor Slavonskog radija, Hrvatska); Adnan Osmanagić (vlasnik i direktor RSG radija, BiH); Nikola Kovačević (direktor NAXI Media Mix, Beograd); Ivan Zeljković (radijski ekspert, Dubai); Goranka Jednak Maksimović (Radiodays Europe) i Nevena Azinović (kreativni direktor NAXI radija, Beograd).

Programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku.                

•           Radio protiv korone                                                                               

•           Radio – prijatelj koji je u izolaciji dobrodosao u vaš dom                                

•           Jezički stilovi u programu u vreme pandemije                                                               

•           Trendovi slušanja radija širom sveta tokom krize

•           Marketing u doba krize

•           Podcasti u vreme pandemije  

A tema okruglog stola biće:

•           Kako da radio preživi u doba korone

Radio-dane RAB Srbija otvoriće predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i državni sekretar za informisanje Aleksandar Gajović.

Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti pesme I muzike. Uživo, takođe putem zoom aplikacije nastupiće: Kaliopi, Osvajači, Lukijan Ivanović i Boemi. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *