USKRŠNJE ČESTITKE POKRAJINSKIH ZVANIČNIKA

Servisne informacije

Povodom predstojećeg Uskrsa, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević uputili su čestitke sveštenstvu i vernicima koji ovaj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru.

„Svim pravoslavnim vernicima upućujem iskrene čestitke sa željom da predstojeće praznične dane provedete u duhovnom miru i blagostanju, u svojim domovima. Slaveći dan Hristovog vaskrsnuća slavimo pobedu života i dobra i budimo nadu u bolje sutra. Neka vam ovaj najveći hrišćanski praznik donese ličnu sreću i dobro zdravlje – Hristos vaskrse“, naveo je u čestitki predsednik Mirović.


Povodom predstojećeg praznika Uskrsa građanima Srbije, kao i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s vesrkim zajednicama Dragana Milošević uputila je čestitiku sa željom da praznik provedu u miru, radosti i blagostanju.

“U ime Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i u svoje lično ime, srdačno vam čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrsenja Hristovog, koji je posebno važan u ovim danima velikih iskušenja za spas svakog života. Praznik nad praznicima nas podseća na neprolazne vrednosti pravoslavne vere – ljubav, toleranciju, praštanje i zato vam želim da predstojeće praznične dane provedete u zdravlju, miru i radosti – Hristos vaskrse”, poručila je resorni sekretar Dragana Milošević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *