SPORTSKA OPREMA ZA FUDBALSKE KLUBOVE DAR FUDBALSKIH SAVEZA SRBIJE I VOJVODINE

Sport

Fudbalski klubovi sa teritorije Grada Sremska Mitrovica bogatiji su za novu opremu. Oprema je dar Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Vojvodine. Događaju u Gradskoj kući prisustvovali su ministar Branislav Nedimović, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, gradonačelnik Vladimir Sanader, predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simović i predstavnici klubova.

Akcija Fudbalskog saveza Srbije ima za cilj da širom Srbije svaki klub ima najbolje uslove za rad, kao i da što više dece bude na fudbalskim terenima.

-Veoma mi je drago što smo u sklopu velike akcije pomoći klubovima posetili Sremsku Mitrovicu, grad u kome se uvek osećam prijatno. Uručili smo opremu fudbalskim klubovima iz opštinskih, zonskih i srpskih liga, ali smo iskoristili priliku da razgovaramo sa gradonačelnikom Sanaderom i ministrom Nedimovićem. Raduje me informacija da će gradske vlasti još jače i snažnije stati iza FK „Radnički”, uz pomoć određenikh privatnih kompanija koje su našle interes da ulažu u fudbal. U tom slučaju, Fudbalski savez Srbije će takođe pružiti podršku i do kraja ove godine donirati teren sa veštačkom travom. Uslovi koje smo videli ovde u Sremskoj Mitrovici ohrabruju i ulivaju nadu da će „Radnički” vrlo brzo postati stabilan član Prve lige Srbije, a iskreno se nadam da će svojim rezultatima i sa novim stadionom jednog dana zaslužiti i plasman u elitni rang srpskog fudbala – izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Pakete sa opremom, uručio je predstavnicima mitrovačkih fudbalskih klubova, potpredsednik Fudbalskog saveza i bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić.

Predsednik Fudbalskog saveza Sremska Mitrovica Ratko Grabić, zahvalio je predstavnicima oba saveza na pomoći i rekao da je sve ovo primer sistemske brige o sportu danas, ali i ulaganje za budućnost. Oprema je donirana za sva 23 kluba gradskog Fudbalskog saveza Sremske Mitrovice. e nam značiti puno u narednom periodu.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *