IZMENA POJEDINIH BIRAČKIH MESTA

IZBORI 2020.

Gradska uprava za opšte i zajedničke poslove i imovinu obaveštava sugrađane da je nakon izvršene analize pristupačnosti biračkih mesta sa aspekta osoba sa invaliditetom, došlo do promene u rasporedu pojedinih biračkih mesta. Procenu je izvršila Komisija koja je kao člana imala i predstvnika udruženja osoba sa određenom vrstom invaliditeta.

Nakon izmene raspored biračkih mesta izgleda ovako:

-Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 1. u OŠ „Jovan Popović“ u Bešenovu, Draginje Nikšić broj 8. izmešta se u prostorije MZ „Bešenovo“, Ulica Draginje Nikšić broj 10. u Bešenovu

Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 22. u OŠ „Dobrosav Radosavljević – Narod“ u Ravnju, Ulica Kralja Petra I broj 5 izmešta se u prostorije MZ „Ravnje“, Ulica Kralja Petra I broj 1. u Ravnju

Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 32. Dom Kulture u Mačvanskoj Mitrovici, Mačvanski kej broj 29. izmešta se u OŠ „ Dobrosav Radosavljević-Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici, Ulica Mačvanski kej broj 29.

Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 46. OŠ „Boško Palkovljević – Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, Ulica Zmaj Jovina broj 27. izmešta se u Poslovno-sportski centar „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, Ulica Svetog Dimitrija broj 36.

Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 47. OŠ „Boško Palkovljević – Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, Ulica Zmaj Jovina broj 27. izmešta se u Poslovno-sportski centar „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, Ulica Svetog Dimitrija broj 36.

Biračko mesto koje se nalazi pod br_bm 56. MZ „Centar“ – sala, Sremska Mitrovica, Trg Vojvođanskih brigada broj 8. izmešta se u Pozorište „Dobrica Milutinović“, Gradski park broj 2 u Sremskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *