ASFALTIRANJE ULICE MAČVANSKI KEJ

Gradske vesti

U toku su radovi na asfaltiranju Ulice mačvanski kej u Mačvanskoj Mitrovici. Početak asfaltiranja obišli su Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu i Miloš Kovač, predsednik Saveta mesne zajednice Mačvanska Mitrovica sa saradnicima.

Asfaltira se prva deonica Mačvanskog keja u dužini od 900 metara, a radovi se izvode u sklopu kompletne rekonstrukcije ulice i podrazumevaju uklanjanje trotoara, zamenu vodovodne instalacije, postavljanje gasne i atmosferske kanalizacije.

Vrednost trenutnih radova iznosi oko 50 miliona dinara.

Nadležni se nadaju da će se u naredna dva meseca završiti svi radovi na celokupnoj deonici, ukoliko to vremenske prilike dozvole.

Kada završe rekonstrukciju Mačvanskog keja, naveo je još načelnik Jokić, biće izrađena mini-pijaca u centru Mačvanske Mitrovice, od oko 100 kvadrata. Biće postavljeno šest do sedam tezgi kako bi se omogućilo ljudima koji žive u Mačvanskoj Mitrovici i u severnoj Mačvi da prodaju svoje poljoprivredne proizvode. Ove radove će iskoristiti da se uredi i dečje igralište u Mačvanskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *