SNS ŠABAC: Uskoro očekuju ponavljanje izbora na 27 izbornih mesta

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac očekuje da pošto epidemiološka situacija u gradu ide u pravcu stabilizacije, uskoro budu ponovljeni izbori na 27 biračkih mesta u Šapcu, u skladu sa odlukom Upravnog suda, rekao je na konferenciji za novinare budući gradonačelnik Šapca i poverenik Srpske napredne stranke za Šabac dr Aleksandar Pajić.

On je posebno istakao da je izborna volja naroda svetinja i da su providni pokušaji bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da odugovlačenjem održavanja izbora na 27 biračkih mesta, uprkos volji građana, zadrži vlast što duže. Ukoliko Zelenović nastavi sa opstrukcijom izbornog procesa, očekujemo od nadležnih organa da u Šabac uvedu prinudnu upravu i odbrane izbornu volju građana, rekao je Pajić istakavši da Zelenović ovaj period koristi za uništavanje dokumentacije o zloupotrebama tokom njegove vlasti.

Osim Zelenovića u uništavanju dokaza prednjači i Dušan Petrović, koji zatire tragove kriminala iz perioda vladavine Demokratske stranke u Šapcu, saopštio je Pajić i naglasio da uprkos njihovim kriminalnim aktivnostima tragovi uvek ostaju i da će svi koji su pljačkali Šabac odgovarati pred zakonom.

Govoreći o odluci da biračka mesta u Majuru ipak ne budu objedinjena, već da se umesto u ambulanti glasa u lokalnoj predškolskoj ustanovi, Pajić je ocenio da je Srpska napredna stranka tom inicijativom sprečila sprovođenje još jednog hira Nebojše Zelenovića, ali i zaštitila zdravlje skoro tri hiljade građana na tim biračkim mestima, jer se neće stvarati gužve i proces glasanja biće bezbedan.

Ovim smo još jednom pokazali koliko nam je, za razliku od Zelenovića i njegovih saradnika, važno zdravlje građana i u kojoj meri nam je javni interes ispred stranačkog, rekao je Pajić i podsetio na činjenicu da je lista „ Aleksandar Vučić – Za našu decu“ osvojila više od 30 hiljada glasova i čak 12 hiljada glasova od stranke Nebojše Zelenovića. Očekujemo da se trend naše pobede nastavi i da se Šabac i formalno oslobodi lokalnih diktatora oličenih u likovima Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića.

Šabac zaslužuje najbolje i pod vođstvom Srpske napredne stranke krenuće putem razvoja, investicija i bolje budućnosti za koju su glasali naši sugrađani, zaključio je poverenik Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *