RASPISAN KONKURS NA TEMU „ILUSTRACIJE O SREMSKOJ MITROVICI“

Gradske vesti

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Edukativnim centrom „Kardaš art“ raspisuje konkurs na temu „Ilustracije o Sremskoj Mitrovici“.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane Sremske Mitrovice da rečima i skicom, ukratko i jasno, osmisle ilustraciju, koja bi na interesantan i nesvakidašnji način opisala grad u kojem žive.

– Grad možete sagledati kroz prošlost i sadašnjost, ulice, parkove, ljude, manifestacije, omiljena mesta u gradu…Opišite ukratko svoju ideju, a Edukativni centar „Kardaš art“ će je realizovati u vidu ilustracije, koja će se uvrstiti u bojanku namenjenu deci predškolskog uzrasta. Konkurs je namenjen svim građanima Sremske Mitrovice, a broj ideja po učesniku je neograničen. Ideje postavljati isključivo na FB stranici (Edukativni centar Kardaš Art): https://www.facebook.com/milan.kardas.art/ kao komentar zvaničnu objavu konkursa, istaknutu na samom početku stranice. Ideju ukratko i jasno objasniti rečima, a skica može biti dodatak opisu – navode organizatori uslove konkursa, koji je otvoren do 31.maja.

Traži se pet najoriginalnijih ideja, koje će se nagraditi vrednim nagradama i uvrstiti u bojanku namenjenu deci predškolskog uzrasta. Odluku o izboru ideja donosi Edukativni centar „Kardaš art“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *