U TOKU PRIKUPLjANjE PESTICIDNOG OTPADA PO MITROVAČKIM SELIMA

Gradske vesti


U organizaciji Grada Sremska Mitrovica, Poljoprivredne stručne službe i Agencije za ruralni razvoj, u ponedeljak, 7.juna počela je akcija sakupljanja ambalažnog otpada koji ostaje od sredstava za zaštitu bilja.

Odaziv poljoprivrednika u Sremskoj Rači, Bosutu, Staroj Binguli, Divošu i Čalmi bio je na zadovoljavajućem nivou, te se pozivaju i poljoprivredni proizvođači iz ostalih mitrovačkih sela da deponuju pesticidni otpad.

U utorak, 8. juna otpad se prikuplja u Šuljmu u 9:00 časova, Grgurevcima u 10:00 časova, Ležimiru u 11:00, a u Šišatovcu u 12:00 časova.

U sredu, 9. juna biće organizovano prikupljanje pesticidnog otpada u Ravnju (8 časova), Zasavica 1 (9 čaosva), Zasavica 2 (10 časova), Radenkoviću u 11 časova, Noćaju u 12 časova, Salašu Noćajskom u 13 časova i u Mačvanskoj Mitrovici u 14 časova.

Za četvrtak, 10.jun akcija će se sprovesti u Kuzminu (9 časova), Martincima (10 časova), Laćarku (11 časova) i Manđelosu (13 časova).

U petak, 11. juna ambalažni pesticidni otpad će se prikupljati u Bešenovačkom Prnjavoru u 8 časova, Bešenovu u 9 časova, Velikim Radincima u 10 časova, Sremskoj Mitrovici u 11 časova, Šašincima u podne, a u Jarku u 14 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *