DRAGANI MILOŠEVIĆ DODELJENA PLAKETA ZAHVALNOSTI CENTRA ZA KULTURU U STAROJ PAZOVI

Kultura

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević danas je u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi prisustvovala Svečanoj akademiji povodom 60 godina rada Centra za kulturu ove opštine.

Ovom prilikom je resornom sekretaru, u znak zahvalnosti za saradnju i podršku koju pruža Pokrajinski sekretarijat za kulturu, informisanje i odnose s verskim zajednicama, dodeljena Plaketa Ustanove kulture opštine Stara Pazova.

Čestitajući na zavidnom jubileju, Miloševićeva je istakla da je u proteklih šezdeset godina Centar za kulturu u Staroj Pazovi realizovao i promovisao brojne kulturne manifestacije, kako profesionalne, tako i amaterske, i time postao i ostao kulturni dragulj naše zemlje.

„Brojne izložbe, koncerti, promocije knjiga, pozorišne predstave, promovisale su aktivnosti Kulturnog centra, a samim tim i dale zadatak zaposlenima da tim stopama nastave“, istakla je Dragana Milošević. Ona je dodala da je to veliki zadatak i za Opštinu Stara Pazova, da nastavi da nesebično ulaže u kulturu, a i za Pokrajinsku vladu, preko resornog sekretarijata, da i nadalje bude trajan i dosledan partner u realizaciji brojnih kulturnih aktivnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *