MITROVČANIN BORIS SUBOTIĆ TAKMIČI SE NA IZBORU ZA PESMU EVROVIZIJE

Gradske vesti

Da je Sremska Mitrovica oduvek imala talentovane muzičare i pevače, potvrđuje i činjenica da će se početkom marta, mladi Mitrovčanin Boris Subotić takmičiti na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije. Boris će nastupiti  sa pesmom „Vrati mi“, za koju je napisao muziku i tekst, a koja je  odbrana zajedno sa još 35 kompozicija u uži izbor, od čak  4.000 pesama koje su pristigle na konkurs za Pesmu Evrovizije.

Boris Subotić rođen je 7. marta 2000. godine u Sremskoj Mitrovici. Završio je Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“, nakon koje upisuje srednju muzičku. Peva od svoje pete godine i učesnik je mnogih takmičenja, među kojima su svakako najpoznatija „Ja imam talenat“ i „Ja mogu sve“ koje je emitovano na RTS-u, gde je i pobedio.

Pesma „Vrati mi“, kojom će se Boris predstaviti na izboru za pesmu Evrovizije, objavljena je na zvaničnom Jutjub kanalu RTS Pesma Evrovizije i za manje od 24 sata ima oko 30 hiljada pregleda. Komentari na pesmu su pozitivni, a Borisova očekivanja su da što bolje otpeva pesmu i veruje u sebe. 

Ove godine umesto „Beovizije“, takmičenje nosi naziv „RTS-ov izbor za predstavnika za Pesmu Evrovizije” i održaće se kroz dva polufinala 3. i 4. marta, dok će veliko finale biti 5. marta.  Glasovi publike odlučiće ko će biti naš predstavnik na Evroviziji 2022. godine, pa dragi Mitrovčani znate šta vam je činiti. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *