ČESTITKE POVODOM USKRSA POKRAJINSKIH ZVANIČNIKA

Društvo

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević uputili su uskršnju čestitku sveštenstvu i svim vernicima koji veliki hrišćanski praznik obeležavaju po gregorijanskom kalendaru.

– U ime Pokrajinske vlade i u svoje lično ime, beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru, čestitam predstojeći Uskrs sa željom da ga provedu u radosti i dobrom zdravlju. Neka svetlost Uskrsa ispuni vaše domove i vaša srca ljubavlju i toplinom – navodi se u čestitki predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića.

– Neka nas napori i iskušenja na putu vrline i etičnosti osnaže u opredeljenju da je simbolika obnavljanja života, koju ima ovaj praznik, oličena u trajnoj čovekovoj potrebi da svojim pregnućima doprinosi opštem napretku, negovanju kulture, običaja, verske i nacionalne tradicije. Neka ovih dana svi domovi budu puni radosti i ljubavi za bližnje – navodi se u čestitki Dragane Milošević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *