JOŠ JEDAN USPEŠAN HUMANITARNI BAZAR VRTIĆA STONOGICA

Gradske vesti

Predškolska ustanova „Stonogica“ već po ustaljenoj tradiciji nastavlja da organizuje humanitarne akcije. Ovog leta na Gradskoj plaži održan je veliki humanitarni bazar na kojem se sakupljala pomoć za lečenje Irine Petrović i Anđeline Veselinović. Kao i do sada podršku su pružili roditelji dece koja pohađaju vrtić „Stonogicu“, ali i Igor Jurić ispred Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Kako ističe Vesna Stanimirović, direktorka PU „Stonogica“, kolektiv vrtića zajedno sa roditeljima do sada je organizovao preko 100 humanitarnih akcija namenjenih deci. Posetioci plaže sada su bili u prilici da kupe nakit, knjige, cveće, voće, slike, igračke, unikatne predmete, ali i vaučere za šminkanje, tretmane
lica, teretanu, zubarske usluge i tako pomognu lečenje dve devojčice.

I ovoga puta Mitrovica je pokazala svoju humanost. Magdalena i Kristina Paprić, Nikola i Ognjen Petrović i Teodora Trnić su deca koja su neumorno animirala prolaznike ne bi li sakupili što više novca za njihovu drugaricu Irinu. Na humanitarnom bazaru prikupljeno je ukupno 144.920 dinara, a novac će biti uplaćen za lečenje Anđeline Veselinović i Irine Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *