VUK HOĆE SANKCIJE RUSIJI, A DANICA SEDI U UO NIS-A ZA 771 000 DINARA!

Politika

Konzervativni pokret Naši podseća javnost da je NATO lobisti Vuku Draškoviću koji poziva na uvođenje sankcija Rusiji, distanciranje Srbije od Putina, istorijsko NE Rusiji, u isto vreme supruga Danica Drašković po treći put je izabrana u Odbor direktora Naftne industrije Srbije (NIS),i nalazi se u rukovodstvu te kompanije još od 2009. godine, kao kadar Srpskog pokreta obnove (SPO) .

Većinski vlasnik NIS-a je ruski Gasprom sa vlasništvom od 56,15 odsto, i Danica Drašković prima platu od 771 000 dinara, što očigledno njenom suprugu Vuku Draškoviću ni malo ne smeta.

Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje kako se Vuk Drašković kao „visoko moralan“ čovek ne žali na to što mu supruga dobija novac od većinski ruske kompanije i sedi u Odboru direktora sa Rusima, koje on toliko prezire i smatra ratnim zločincima.

Vuk i Danica Drašković decenijama žive na grbači srpskog naroda o kojem u svojim javnim nastupima govore sve najgore, a sada je isti slučaj i sa ruskim narodom kojem priželjkuju sancije, dok u isto vreme uzimaju na hiljade evra sedeći u Odborima ruskih firmi.

Info tim

KPN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *