MITROVAČKI GRADSKI ODBOR SNS-A OBELEŽIO SLAVU SVETU PETKU

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Sremskoj Mitrovici obeležio je slavu Svetu Petku. U prostorijama stranke okupio se veliki broj članova i gostiju, a prisutnima se obratio domaćin slave, član Gradskog odbora SNS-a i predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica, Vladimir Pavlović. 

„Svim mojim naprednjacima i svim ljudima koji obeležavaju Svetu Petku želim srećnu slavu. Meni je ove godine pripala ta čast da budem domaćin slave, to je velika stvar, Srpska napredna stranka je najveća stranka u istoriji višestranačja u Srbiji. Hvala gradskom odboru Srpske napredne stranke na čelu sa Branislavom Nedimovićem na tome. Upravo ta brojnost naših članova i simpatizera i glasova na izborima je najbolji dokaz poverenja koje nama građani poklanjaju i to je naš najveći motiv i najveća naša dužnost da to opravdamo i mi svaki dan radimo na tome i radićemo još više.” rekao je Pavlović. 

U prisustvu rukovodstva stranke i sveštenstva slava Sveta Petka obeležena je po pravoslavnim običajima, zdravicom, osveštavanjem i lomljenjem slavskog kolača. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *