OTKRIVENI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJI

Društvo

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su četvorica počinili prekršaj nasilnička vožnja, kao i četvoricu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio nedozvoljenom brzinom.

Policija u Šidu zaustavila je četrdesetosmogodišnjeg vozača „fijata“ sa 3,40 promila alkohola u organizmu i tridesettrogodišnjaka koji je vozio „ladu“ pod uticajem kokaina.

Patrola u Staroj Pazovi zatekla je tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao automobilom „bmv“ sa 2,66 promila alkohola u organizmu, tridesetdevetogodišnjeg vozača „fijata“ sa 2,47 promila alkohola i bez vozačke dozvole, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „mazde“ pozitivnog na kanabis.

U Irigu je zaustavljen četrdesetdevetogodišnji biciklista sa 2,60 promila alkohola u organizmu, a u Rumi dvadesetšestogodišnji vozač „golfa“ sa 1,98 promila alkohola.

U Inđiji je otkriven tridesetsedmogodišnji vozač „folksvagena“ sa 1,99 promila alkohola u organizmu i četrdesetosmogodišnjak koji je upravljao „bmv“ pod uticajem kokaina. Kod četrdesetdvogodišnjeg vozača „seata“ pozitivnog na amfetamin, pronađeno je 35 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, te će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Na autoputu Batrovci – Beograd u blizini Šida, zaustavljen je francuski državljanin star 41 godinu, koji je vozio „audija“ brzinom od 220 kilometara na čas, za 90 kilometara više nego što je dozvoljeno. On je priveden prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom od 110.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom u Srbiji.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica apeluju na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrozilii svoju, ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *