VREME JE ZA “OSVETU”! Srpski heroji spremni za Švajcarsku – podrži Srbiju, iskoristi BONUS I NAJVEĆU KVOTU!

Sport

Srbija se sastaje sa Švajcarskom, a Meridian donosi sjajnu ponudu za odlučujući duel!

Još pre nekoliko meseci kuglice su se poigrale sa fudbalerima Srbije i onako sudbinski odredile gotovo identičnu grupu na Mundijalu u Kataru.

Onda kada smo saznali da ćemo ponovo odmeriti snage sa Švajcarskom, svi smo pomislili da je prilika idealna za revanš i sada već čuveni i potpuno nezasluženi poraz iz 2018. godine. Sada kada znamo da je u igri i plasman u osminu finala Svetskog prvenstva – ulog je još veći, motivacije ne manjka, a vera u naše “Orlove” ne posustaje!

Protiv Brazila se nismo proslavili, protiv Kameruna smo ispustili pobedu, ali i dalje je sve u našim rukama i čvrsto verujemo da će Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Vlahović i družina dati sve od sebe da ostanu u konkurenciji za “Boginju”!

Kao što smo rekli, prva prepreka ka tome, odnosno ka nokaut fazi, je ekipa Švajcarske, stari dužnik i veliki “neprijatelj” naše reprezentacije.

Da li je vreme za pobedu? Jeste! Da li je vreme za “osvetu”? Jeste!

Šta je potrebno da “Orlovi” dođu do trijumfa? To ćemo prepustiti Draganu Stojkoviću Piksiju, sigurni smo da je spremio sjajnu taktiku, a mi imamo taktiku za dobitan tiket i vrhunski dobitak!

Naravno, ovako važna utakmica ne može proći, a da se ne odigra jedan PATRIOTSKI TIKET i da se i na taj način pruži podrška našem timu, a takav je najbolje sastaviti u Meridianu!

Zašto? Zato što vas na meridianbet.rs čekaju NAJVEĆE KVOTE! Ukoliko verujete u trijumf Srbije nad Švajcarskom – iskoristite kvotu 2.70 i podržite “Orlove”!

O onoj drugoj nećemo ni pričati, jer verujemo da apsolutno niko nema dielmu na koga treba da igra!

Navijajmo za “Orlove”, zajedno do “Boginje”!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *