VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)

Društvo

Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi su novom posetom kompanije Meridianbet Kosovu i Metohiji

Prethodne sedmice za sugrađane na Kosovu i Metohiji, naročito u opštinama južno od Ibra, prošle su u brojnim iskušenjima. Osim dobro poznatih okolnosti u kojima se svakodnevno nalaze, brojne opštine u našoj južnoj pokrajini ponovo su zadesile i obilne padavine praćene poplavama, a naročito su pogođene opštine i mesta koja pripadaju Prizrenskom i Pećkom upravnom okrugu.

Oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom samo su neki, i nažalost manji, problemi sa kojim se naši sugrađani na KiM suočavaju.

Kako bi se što je moguće više olakšali problemi izazvani vanrednim situacijama, i život vratio u normalu, predstavnici kompanije Meridianbet su uoči dana Svetog Save, najvećeg školskog praznika širom Srbije, posetili Orahovac, Veliku Hoču, Crkolez i Vidanje i brojnim poklonima obradovali mališane u osnovim školama.

„Od srca zahvaljujem kompaniji Meridianbet na brojnim poklonima za mališane u našoj, kao i u ostalim opštinama koje su njihovi predstavnici posetili. Mnogo više od materijalne pomoći raduje činjenica da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod. Naša opština i dalje će nastojati da prepozna sve potrebe naših najmlađih sugrađana i bićemo tu i dalje. Nastavićemo da ulažemo u obrazovanje u svakom smislu, kako kroz brigu o našim sugrađanima, tako i brojne infrastrukturne projekte, koje i ova kompanija svesrdno pomaže ovde i u celoj Srbiji“, reči su predsednika Privremenog organa opštine Orahovac Aleksandra Micića.

Poseta enklavama na jugu KiM zapravo je nastavak višegodišnje kampanje koju kompanija Meridianbet organizuje u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Osim toga što je već više od dve decenije sinonim za održivo poslovanje, najstarija betting kompanija u Srbiji i regionu brigom o sugrađanima na KiM podseća na koliko je važna odgovornost prema zajednici svakog od nas, organizujući brojne humanitarne akcije, dodele paketića mališanima tokom novogodišnjih praznika, kao i donacije ugroženim porodicama.

„U ime kompanije i u svoje lično ime, želim da kažem da smo zaista ponosni što smo ovde i što nastavljamo, sada već tradicionalnu, kampanju podrške našim sugrađanima na Kosovu i Metohiji. Kompanija Meridianbet će uvek kao jedan od prioriteta imati poboljšanje kvaliteta života i ulaganje u bolje sutra našeg naroda južno od Ibra“, istakao je predstavnik kompanije, Stefan Glavaš.

Veliki karavan humanosti Meridiana na Kosovu i Metohiji održava se svake godine, što je preraslo u svojevrsnu tradiciju, ali i u ogledni primer javno – privatnog partnerstva i sistemskog rada za rešavanje društvenih problema.

Zahvaljujući višegodišnjoj uspešnoj saradnji sa jednom od najbrojnijih srpskih opština na KiM južno od Ibra, kompanija Meridian je postala i strateški partner Opštine Gračanica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *