Zdjelar: Voleo bih da se vratim u Partizan, sanjao sam da budem kao Saša Ilić!

Sport

Saša Zdjelar, iskusni srpski vezista, istakao je da bi jednog dana voleo da se vrati u Partizan.

Podsetimo, Zdjelar je u Humsku došao 2018. godine, a taj period nije uspeo da ukrasi osvojenom titulom, zbog koje je odbijao unosnije ponude, pa je posle četiri i po godine napustio svoju dečačku ljubav i sada je motor moskovskog CSKA.

Opcija povratka u Partizan se ne dovodi u pitanje.

“Partizan je za mene Partizan i to će uvek biti. Ja kada pomislim šta bih, kako bih, ne mogu da sebe zamislim bez Partizana. Ja sam otišao iz Partizana, ali je Partizan uvek sa mnom. Sve i da sam u najvećim klubovima na svetu, Partizan je uvek opcija. Da li će se to ostvariti ili ne, dosta faktora utiče na to. Partizan je i bez mene Partizan, a ja pratim sve kao da sam tu. Ja sam kao dečak imao snove da kao Saša Ilić budem deo Partizana jako dugo vremena, to je moja želja. Ipak, život nosi neke druge puteve, voleo bih da se na kraju vratim, ali da mogu i dalje da pomognem”, rekao je Zdjelar za Meridian sport.

Pominjalo se da bi neumorni vezista mogao da završi u ligama “petice”, ali je on na kraju odabrao CSKA.

“CSKA je u tom momentu tražio igrača i moji agenti su mene ponudili. Sigurno je da su me trener i sportski direktor poznavali posle utakmice sa Sočijem, znali su kako igram i šta radim, ali ne znam sve detalje. Meni je drago da sam završio u klubu kao što je CSKA, to je jedan korak unapred. Ja se neću zaustaviti na tome i pokušaću da i ovde napravim svoje ime kao što sam ga napravio u Partizanu”, objasnio nam je 27-godišnjak iz Beograda.
Ceo intervju možete pročitati na stranicama Meridian sporta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *