PET DANA VRHUNSKE ZABAVE: Pred tobom je 1.000 RAZLOGA ZA 1.000 EVRA!

Sport

Spinuj do neviđenih bonusa – zabavi se uz slotove provajdera Synot u Meridianu i preuzmi deo nagradnog fonda vrednog 1.000 EVRA!

Ako uživate u neodoljivoj zabavi uz najbolje slot igre predlažemo vam da posetite Meridian! Talas nestvarnih promocija je uveliko u toku, a posebno ćemo izdvojiti jednu od njih.

U periodu od 10. do 14. februara pruža vam se šansa da iskoristite 1.000 RAZLOGA i preuzmete deo nagradnog fonda vrednog 1.000 EVRA!

Sve što se od vas traži jeste da se zabavite uz 10 odabranih slotova provajdera Synot. Svakim odigranim spinom osvajate poene uz pomoć kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade očekuje 10 najboljih igrača na listi, dok će pobednik ove petodnevne avanture osvojiti keš nagradu vrednu 300 EVRA! Keš nagrade su na raspolaganju kako za podizanje tako i za odigravanje celokupne ponude na sajtu meridianbet.rs.

Uživajte u magičnoj slot avanturi!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *